Sameföreningen på Facebook

Här är en översikt över vad som skrivits på Facebooksidan Sameföreningen i Stockholm på sistone. Många av artiklarna på sidan är länkar till andra webbplatser eller facebookgrupper. Om du klickar på någon av FB länkarna här nedan kan du bli uppmanad att logga in på ditt Facebookkonto eller skaffa ett sådant konto, men du kommer att kunna se väsentlig information utan att behöva logga in.

Sameföreningen i Stockholm

Sameföreningen stöds med stöd av: Sametingets Kulturnämnd Stockholms läns landstings kulturnämnd Stockholms stads Kultur och Fritid
Sameföreningen i Stockholm2018-09-16 08:10
Linnea Axelsson i ropet i Stockholm. Det här evenemangstipset kom in igår.
Sameföreningen i Stockholm har delat Slow Food Sápmis inlägg.2018-09-16 07:45
Smak på Sápmi: Så här hade vi det i lördags.
Sameföreningen i Stockholm har delat sitt inlägg.2018-09-12 20:17
Inbjudan till öppet samråd i Upplands Väsby kommun. Läs mer på vår webbplats.
Sameföreningen i Stockholm2018-09-09 12:00
Svenska Kyrkan har bjudit Simon Marainen till Fisksätra kyrka - 6 oktober

Den 6 oktober bjuder vi in till fest igen. Det här gången med ett spännande program med många olika inslag. Konst, dans, mat och musik från världens alla hörn. Fri entré och bra underhållning Festivalen avslutas med framträdande av Simon Marainen kl 19.00 i Fisksätra. Välkommen.
Sameföreningen i Stockholm har delat Slow Food Sápmis inlägg.2018-09-08 17:53
Se en uppvärming inför 15 september.
Sameföreningen i Stockholm har delat Nordiska museets inlägg.2018-09-08 17:13
Hur gör du för att påverka samhället? Den uppfordrande frågan ställde Nordiska museets FB-sida illustrerade med bilder av Elsa Laula, andra samer och stödjare i kampen i början av 1900 talet. De som har varit ute och stadsvandrat med Peter Ericson känner igen platsen.

Klicka vidare och dela med dig av din berättelse om hur du påverkar samhället!