Barmklädeskurs

Datum/Tid Plats eller biljetter:Spara i din kalender
fre 17/9 2021 - sön 19/9 2021

Välj annan kalender: webcal

Barmklädeskurs, start fredag 17 september,  kl 17

Barmkläde är en viktig detalj i den samiska klädedräkten. Kursen hjälper dig att komma igång. Eller, att du redan har något barmkläde påbörjat och vill ha hjälp att få det färdigt.

Kurslärare: Lise Tapio Pittja

Cirkelledare:  Emma Svedberg

Omfattning: 20 timmar över en veckända

Antal platser: 10

Kurslokal: Solidaritetshuset.  Adress och karta kommer i bekräftelsen.

Anmälan:

De som är medlemmar i Sameföreningen i Stockholm prioriteras. Om någon avsäger sig sin kursplats kommer de som är väntlistade få sin anmälan bekräftad i den turordning som anmälningarna ursprungligen kom in.

I anmälan uppger du vilket område som din dräkt och barmkläde har sitt ursprung i så att kursläraren kan förbereda att hjälpa dig med ditt barmkläde.

Kursavgift är 300kr som betalas med Swish, banköverföring eller till Nordeas plusgiro efter meddelande om bekräftad plats. Om du avanmäler dig mindre än en vecka innan kursstart återfås inte kursavgift. Materialkostnader tillkommer.

Anmälningsformulär hittar du längst ned. Formuläret öppnas onsdagen 7 juli kl 19.00. Bokningen stängdes 30 augusti.

Kursen genomförs med stöd av Stockholms stad (medel ut statsbidraget för nationella minoriteters förvaltningsområden) och Sametingets Kulturnämnd.

Bokning

Detta evenemang är fullbokat.

Attachments