Elin Teilus – Iellemij – To Life – fre 18 oktober

Elin Teilus – Iellemij – To Life – fre 18 oktober

Datum/Tid Plats:
fre 18/10 2019
19:00 - 21:00
Eric Ericsonhallen

Vi hälsar Elin Teilus med sina välspelande kompisar från Göteborgsoperan välkommen till Stockholm igen. Senast hon var i Stockholm var i somras var på 5 Folk Festival då hon hade med sig sina kompisar från Göteborg samt egen storartad röst och energi. Andra arenor hon har intagit har varit Ubmejen Biejvieh i mars 2019 och Stora teatern i Göteborg på Sámeálbmotbeaivi 6/2 2019.

Biljettlänk: https://tgim.se/event/elinteilus/

Rabattkod: SAPMI  (Koden ger 100 kr rabatt)

Hon är en naturkraft från de fria vidderna. Med sin unika närvaro och magiska röst väcker hon norrskenets dans och jordens urkraft. Vi möter kallkällans klara vatten, renhjorden och vindens sus i jojkens sätt att gestalta det levande och våra ursprungliga band till jorden här och nu. Elin bär ett budskap som behövs i vår tid. Musiken är både filmiskt storslagen och enkelt nära

Tidigare i år släpptes albumet Iellemij – To Life som är en hyllning till människorna och markerna i Udtja, Sápmi. Till de som gått före, barnen och kommande generationer. En hyllning till Jorden. En hyllning till allt livs okränkbarhet. Efter Jokkmokks marknad, Stora Teatern i Göteborg blir det nu releasekonsert i Stockholm. Välkommen till ett firande av livet.

Höstkonserten med Elin Teilus och hennes band gästas denna kväll av delar av bulgariska kören Perunik.