Lulesamiskt språkkafé

Datum/Tid
ons 4/9 2019
Plats:

Nik kallar alla hugade lulesamer i Stockholm att delta i lulesamiskt språkkafé med inriktning på konversation (ingen grammatik, inga förkunskaper behövs). Det blir fyra träffar, en gång i månaden med start onsdagen 4 september. Övriga träffar blir onsdagarna 2 oktober, 6 november och 4 december, 2019.

Anmäl ditt deltagande längst ned genom att skicka in ditt namn, e-post och telefonnummer. Ingen deltagaravgift för språkkaféet, lärobok ingår. Om du inte är medlem i Sameföreningen kan du bli medlem här. Och självklart inleder vi med kaffe varje gång :)!

Under tiden fram till kaféstart kan du öva på några ord om kaffe. Klicka på bilden intill. Och du kan se en motiverande video här nedanför.

Lulesamiskt språkkafé genomförs med stöd av Stockholms stad, Sametingets Kulturnämnd och Region Stockholms Kulturförvaltning.

HAŊŊÁ BOADE GÁDDÁJ - Lulesamisk - YouTube

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.