Inghilda Tapio och Ulrica Tapio Blind besöker Lövsta bruk – 13 oktober

Birgitta Östlund skriver:

“Sedan jag för länge sedan var rektor för Samernas folkhögskola i Jokkmokk har mitt liv präglats av engagemang i de samiska frågorna och jag har samarbetat med många samiska författare.
Som retirerad från rektorstjänsten på Biskops-Arnö, dit många samiska författare kommer för att delta i viktiga nordiska författarseminarier, verkar jag nu i Lövstabruk med att bl a leda skrivarkurser och ordna författar- och forskarmöten. I vårt kulturprogram här ingår denna säsong det besök av Inghilda Tapio och Ulrica Tapio Blind, som jag beskriver i Pdf-filen nedan.

Jag vill säga välkommen till er i Sameföreningen att träffa de två talangfulla konstnärerna. Det är lätt att att ta sig från Sthlm till Lövstabruk – enklast e4:an till Uppsala, sen vägen mot Österbybruk-Lövstabruk.”

Loader Laddar in …
EAD-logga Tar det för länge?

Ladda om Ladda om dokument
| Öppna Öppna i ny flik

Ladda ned [162.00 B]

Attachments