Remiss av Motion om skyltning på de nationella minoritetsspråken i stadens offentliga lokaler

Sameföreningen har möjlighet att yttra sig över en motion om om skyltning på de nationella minoritetsspråken i stadens offentliga lokaler som V har lagt till Stockholms stads kommunfullmäktige. Styrelsen beslutade under hösten att en medlem skulle rekryteras för att formulera Sameföreningens svar. Så, har du tid några timmar i den avslutande julledigheten fram till Tjugondag Knut att avvara kan du anmäla dig i nedanstående formulär. Strax, under formuläret, kan du se instruktioner hur och när motionen skall besvaras. Och längst ned kan du se själva motionen.

Var vänlig mata in din e-post så att vi kan kontakta dig.
Följebrev Motion om skyltning på de nationella minoritetsspråken i stadens offentliga lokaler, KS 20

Här följer själva motionstexten: