Medlem berättar – Ylva Gustafsson

Ylva Gustafsson är scenkonstnär, musik-/jojkartist och Uttryckande konstterapeut (under utbildning).

Ylva var i Tråante 2017. Hon kommer att rapportera om sina intryck därifrån och om de möten hon deltog i som Sameföreningen i Stockholms representant. Ylva är också aktiv som konstterapeut. Hon kommer att berätta om sina erfarenheter om hur musik, skrivande, bildskapande, rörelse och drama kan hjälpa en att utforska sitt inre, ex vis om ens samiska arv.

När: torsdag kl 18.00-20.00; 28 september

Var: Solidaritetshuset Konferensrum Draken, Tegelviksgatan 40, Stockholm (Sofia), Buss 2 eller 66 från Medborgarplatsen (T)

Fika: Sameföreningen bjuder på fika
Entré: Fri

I Sameföreningen i Stockholm har vi många medlemmar som äger berättelser och kan berätta. Den här hösten vill vi ge medlemmar utrymme att göra just det – berätta! Till varje tillfälle har vi bjudit in en medlem som vi vet har något intressant eller angeläget att berätta. Den personen får 30 till 45 minuter till sitt förfogande. Därefter fika, frågor och diskussion. Har Du något att berätta finns möjligheten därefter. Anmäl gärna i förväg ämne och hur mycket utrymme i tid du vill ha. 10 till 15 minuter kan vara lagom. I fall att det är längre vill vi gärna diskutera inplanering av ditt ämne till våren. info@sameforeningen-stockholm.se

Om du inte är medlem än har du ännu större anledning att komma!